Over Mijas Residence

De residentie ligt in het dorp Mijas Pueblo en ligt op slechts 10 minuten rijden van het strand van Fuengirola. Door de iets hogere ligging van het dorp heeft u altijd het voordeel van een koel briesje op de warme zomerdagen. Malaga en Marbella zijn in twintig minuten te bereiken. De 5 appartementen zijn onderdeel van één gebouw. Zij zijn modern qua luxe maar sfeervol ingericht. Alle appartementen en terrassen hebben een fantastisch uitzicht op zee en zijn voorzien van alle luxe waaronder eigen privé parkeergelegenheid, gratis eigen wifi, flat screen tv en een regendouche. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig waaronder ook strandhanddoeken. De gezamenlijke BBQ bevindt zich bij het zwembad en bij de gezellige loungebar. Er zijn voldoende ligbedden bij het zwembad voor alle gasten. Met een bushalte voor de deur staat u binnen een halte al aan het begin van alle gezellige barretjes winkeltjes en restaurantjes.

Uw gastheer en gastvrouw

Wij zijn Bas en Deborah. Samen hebben we 3 jongens en zijn we de trotste eigenaars van Mijas Residence. Door vele bestempeld als de mooiste van de Costa del Sol. Na een druk bestaan in Nederland in de reclamebranche en in het onderwijs, zijn wij naar Spanje vertrokken om appartementen te gaan verhuren en te genieten van de zon en de Spaanse manier van leven. Wij vinden het erg leuk om veel mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden te ontmoeten. Mijas-Pueblo en Andalusië heeft ons verrast en heeft zo veel te bieden dat we dat iedereen graag laten ervaren.

In en om de appartementen

Bij binnenkomst treft u een groot parkeerterrein met voldoende ruimte om uw auto op uw eigen parkeerplek te parkeren. Er zijn vijf appartementen die onderdeel zijn van een gebouw met ieder een eigen entree. Zij zijn compleet gemoderniseerd zonder de gezellige sfeer te verliezen.Elk appartement en elk terras heeft uitzicht op zee. Hieromheen vindt u een prachtige tuin met zwembad en zelfbedieningsbar. Het zwembad ligt gedeeltelijk onder het huis zodat u ook overdag in de schaduw kunt zwemmen. Er zijn voldoende ligbedden aanwezig. Vlak naast de ingang is een bushalte die u al na twee haltes midden in het centrum van Mijas-pueblo afzet maar u ook binnen tien minuten in Fuengirola naar het strand brengt.
keyboard_arrow_up