Je droombruiloft bij ons?

Wanneer je binnenkomt ben je even stil door het prachtige uitzicht over de Middelandse zee en Fuengirola. Soms reikt het zicht zelfs tot de bergen van Marokko. Overal waar je staat is het uitzicht even mooi.

Vlakbij Mijas Pueblo, een pittoresk bergdorp dat bekend staat om haar witgekalkte huisjes, blauwe bloempotten en ezeltjes, ligt onze residentie, een luxe accommodatie met vijf (6 in 2021) appartementen. In totaal biedt Mijas Residence dan plaats aan 30 personen.

  • Villa, 4 slaapkamers (8 p)
  • 6 Appartementen, 7 slaapkamers (14 p)
  • Bedbanken in appartement 1,2,3 en 6 (8 personen, met name geschikt voor kinderen)

Deze locatie wordt door velen omschreven als de ideale plek om een bruiloft te vieren wanneer je een mooie, rustige en luxe locatie zoekt met een adembenemend uitzicht over de zee. Droom je van een romantische setting, chique gedekte tafels, mooie muziek, lichtjes in de bomen, de zon die langzaam in de zee wegzakt, en een gastheer die voor alles een oplossing heeft, dan is dit de ideale locatie voor jullie.

Het complex exclusief voor jullie

De bar en het zwembad zijn natuurlijk exclusief voor jullie, evenals de terrassen, de parkeerplaats en de tuinen. Een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijk verblijf. De minimum verblijfsduur voor bruiloften is 3 nachten. 

De villa heeft naast een grote keuken een grote eettafel voor 14 personen, uit te breiden naar 30 (meerdere tafels). Wil je buiten eten op het terras met uitzicht over de Middellandse Zee? Dat kan ook! Daar kunnen we grote ronde tafels plaatsen met een capaciteit van 6-8 personen per tafel. Een bruiloft boeken gaat bij ons altijd in combinatie met het vastleggen van een Nederlandstalige weddingplanner, woonachtig in de omgeving. Zij regelt alle randvoorwaarden voor jullie zodat je kan terugkijken op een bruiloft zonder zorgen!

  • Wie wordt jullie trouwambtenaar bijvoorbeeld?
  • Welke fotograaf kies je?
  • Hoe moet de trouwsetting eruit zien?
  • Naar welke kleur bloemen gaat je voorkeur uit?
  • Doe je je haar en make-up zelf of laat je dat door een professional doen?
  • Omdat je in Spanje trouwt, zijn jullie er samen met jullie gasten waarschijnlijk een aantal dagen. Hoe zou je de andere dagen ingevuld willen hebben? Wil je dat er bijvoorbeeld excursies worden geregeld of doe je dat liever zelf? Heb je vervoer nodig?
  • Allemaal zaken die we van tevoren met elkaar doorspreken en invullen, zodat alles voor jullie grote dag(en) goed is geregeld en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Alles hangt af van jullie persoonlijke wensen. Afhankelijk van wat jullie willen, leveren wij maatwerk. Wat vooral geldt is dat iedere bruiloft uniek is en dat al jullie wensen en ideeën bespreekbaar zijn.

Wil je vrijblijvende informatie over de dag van jullie leven?

Vul dan even het contactformulier  in, bel ons of stuur een appje naar Mijas-Residence.