Een bedrijfsevenement bij ons?

Mijas Residence is bij uitstek geschikt voor het organiseren van meerdaagse seminars, workshops, trainingen en vergaderingen. De unieke ligging met het adembenemende zeezicht op slechts 20 minuten van vliegveld Málaga en de luxe faciliteiten zorgen voor een optimale invulling van uw bedrijfsactiviteit. We hebben de beschikking over 11 luxe kamers die naar wens door 11 of 22 personen bezet kunnen worden. De bedden (90×200) zijn uit elkaar te schuiven waarbij uw gasten enkel de badkamer hoeven te delen. De indeling is als volgt:

  • Villa, 4 slaapkamers (8)
  • 6 Appartementen, 7 slaapkamers (14 p)

 

Deze locatie wordt door velen omschreven als de ideale plek om een bedrijfsevenement te organiseren. Mijas Residence is een rustige en luxe locatie met een adembenemend uitzicht over de zee. Naast de 20-persoons vergaderfaciliteiten hebben onze gasten de beschikking over ondersteunenede middelen als een groot lcd-scherm en flipover. De vergaderruimte bevindt zich in de villa, uiteraard voorzien van airconditioning. Vanuit de villa loopt u rechtstreeks het grote terras op, eveneeens een bijzondere plek om één of meerdere sessies te houden.

Het complex exclusief voor jullie

De bar en het zwembad zijn natuurlijk exclusief voor jullie, evenals de terrassen, de parkeerplaats en de tuinen. Een onvergetelijke locatie voor een onvergetelijk verblijf. De minimum verblijfsduur voor groepen is 3 nachten. 

De villa heeft naast een grote keuken een grote eettafel voor 14 personen, uit te breiden naar 20 (meerdere tafels). Wilt u buiten eten op het terras met uitzicht over de Middellandse Zee? Dat kan ook! Daar kunnen we grote ronde tafels plaatsen met een capaciteit van 6-8 personen per tafel. In principe is het self-catered, maar indien gewenst verzorgen we graag een “kok-aan-huis”, van basic tot haute-cuisine.

Verder kunnen we extra diensten aanbieden als:

  • Excursies (bv. Mijas Pueblo of een Tapas-tour door Málaga)
  • Transport van en naar het vliegveld
  • Paella- of BBQ avond
  • Flamenco-workshop
  • Buggy rijden
  • Een ochtendwandeling vanaf Mijas Residence

Alles hangt af van jullie persoonlijke wensen. Afhankelijk van wat jullie willen, leveren wij maatwerk. Wat vooral geldt is dat iedere groep uniek is en dat al jullie wensen en ideeën bespreekbaar zijn.

Wilt u vrijblijvende informatie over een seminar, vergadering, workshop of training?

Vul dan even het contactformulier  in, bel ons of stuur een appje naar Mijas-Residence.