Appartementen in Mijas

Luxe appartementen in Mijas

Deze nieuwe residentie met 5 luxe ingerichte appartementen ligt in het dorp Mijas Pueblo.   De gemeente grenst aan de Middellandse Zee en aan de gemeenten Fuengirola, Benalmádena, Alhaurín de la Torre, Alhaurín el Grande, Marbella, Ojén en Coín. Ze telt vijf stadskernen: Mijas Pueblo in de bergen (Sierra de Mijas), Las Lagunas in Mijas Costa, de kustplaatsen La Cala, Riviera en Calahonda aan de ca. 12 km kustlijn van de gemeente.

Mijas Pueblo op wandelafstand van de appartementen

Mijas Pueblo ligt op 10 wandelminuten van de appartementen. Mijas Pueblo is een zogenaamde pueblo blanco (witte stad) en daardoor een toeristische trekpleister. Ook de ezeltaxi's dragen daaraan bij. Het ligt ongeveer 5 km afstand van het strand en op ruim 400 m boven zeeniveau. Door de iets hogere ligging van het dorp heeft u altijd het voordeel van een koel briesje op de warme zomerdagen.

Appartementen Mijas met zeezicht

De 5 appartementen zijn onderdeel van één gebouw. Vanuit elk appartement heb je, door de ligging op de heuvels van Mijas Pueblo, een schitterend zicht over de Middellandse Zee en Fuengirola. De Mijas Appartementen zijn modern qua luxe maar sfeervol ingericht. De bushalte op een steenworp afstand van onze appartementen brengt u na één halte al aan het begin van alle gezellige barretjes winkeltjes en restaurantjes in Mijas.
Appartementen Mijas

Rondom de appartementen van Mijas Residence

Bij binnenkomst treft u een groot parkeerterrein met voldoende ruimte om uw auto op uw eigen parkeerplek te parkeren. Er zijn vijf appartementen die onderdeel zijn van een gebouw met ieder een eigen entree. Zij zijn compleet gemoderniseerd zonder de gezellige sfeer te verliezen. Elk appartement en elk terras heeft uitzicht op zee. Hieromheen vindt u een prachtige tuin met zwembad en zelfbedieningsbar.

Het zwembad bij de appartementen van Mijas Residence

Het zwembad ligt gedeeltelijk onder het huis zodat u ook overdag in de schaduw kunt zwemmen. Er zijn voldoende ligbedden aanwezig. Vlak naast de ingang is een bushalte die u al na twee haltes midden in het centrum van Mijas-pueblo afzet maar u ook binnen tien minuten in Fuengirola naar het strand brengt.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

keyboard_arrow_up